Wat kunnen jullie van mij verwachten?

  • Vrijblijvend kennismakings gesprek
  • Een tweede gesprek op de trouwlocatie/bij jullie thuis
  • Ik neem contact op met ongeveer 4 mensen die jullie belangrijk vinden
  • Een hele persoonlijke unieke speech
  • Een mooi vormgegeven boekwerk waarin o.a. de hele uitgewerkte speech staat
  • Tussentijds contact via mail, app, telefoon, facetime of persoonlijk.

Heel veel persoonlijke aandacht en een geïnteresseerd luisterend oor dat ook de dingen oppikt die jullie niet meteen vertellen.  Een geoefend oog dat let op belangrijke en mooie details maar dat tegelijkertijd ook het grote geheel in de gaten houdt. Een groot hart dat meedenkt met jullie om de aller mooiste dag – tot dan toe- nog net een stukje meer diepgang en humor te geven.

Twee handen waarop ik jullie figuurlijk ga dragen, want zo belangrijk vind ik het dat het echt JULLIE dag wordt. De kriebel in mijn buik omdat het nooit een routine wordt, al heb ik vele huwelijken mogen sluiten. En tenslotte mijn lach van oor tot oor wanneer alles op de trouwdag op zijn plekje valt en wij elkaar na weken of maanden van voorbereiding,  aan het begin van de ceremonie voor het eerst in de ogen kijken.