Tarieven

Wat zijn de kosten ?

Die zijn afhankelijk van locatie, tijdstip en jullie persoonlijke wensen.

Tijdens een vrijblijvend kennismakings gesprek, dat bij voorkeur bij mij thuis is, gaan we kijken of jullie mij voldoende vertrouwen om het belangrijkste stuk van de trouwdag in mijn handen te leggen. Ik luister naar jullie wensen en vraag alvast naar een aantal praktische zaken zoals een trouwdatum, jullie trouwlocatie en de gemeente waar jullie willen gaan trouwen – als dat al bekend is natuurlijk-.

Samen met jullie bekijk ik de kosten zodat jullie van te voren precies weten waar je aan toe bent. Mijn aandeel staat vast, de leges die een gemeente rekent kunnen variëren. Tijdens ons eerste gesprek leg ik jullie duidelijk alle mogelijkheden uit en de manieren die er zijn om te trouwen: Wettelijk of ceremonieel.

Wanneer de click er is tussen ons drieën, maken we een volgende afspraak. Die kan op de trouw locatie zijn of bij jullie thuis. Daar ga ik  veel dieper in op jullie en jullie eigen liefdes geschiedenis. Wie zijn jullie en wat maakt je nou zo blij als je naar de ander kijkt bij voorbeeld. Waarin versterken jullie elkaar of wanneer kunnen jullie samen over van de bank rollen van het lachen….. Wat ontroert je en waar ligt jullie kracht. Hoe zou je je trouwdag het allerliefste willen beleven en mag ik helpen het beeld vast te schetsen. Maar ook; wie staan er dicht om jullie heen en zijn heel belangrijk om bij de voorbereidingen of de ceremonie te betrekken?  Dat kunnen ouders zijn, vrienden of getuigen of misschien ook wel –jullie- kinderen. In ieder geval mensen die jullie heel goed kennen. Met een aantal van die door jullie geselecteerde speciale mensen neem ik dan contact op. Stel hen heel veel vragen en luister naar wat zij over jullie te vertellen hebben. Een verrassing waarvan je pas op je trouwdag iets terug hoort. Een hele persoonlijke noot.

Dan ga ik schrijven. Net zo lang totdat ik niet meer doorheb dat het buiten donker geworden is en mijn koffie allang koud is. Net zo vaak totdat mijn oren rood zijn en ik de glimlach niet meer van mijn gezicht- en jullie niet meer uit mijn gedachten krijg. Ik leef een stukje mee met jullie leven en duik er voor een poosje helemaal in. Totdat ik met een zucht mijn pen neerleg of mijn laptop dichtklap en me enorm ga verheugen op jullie reactie en die van jullie gasten. Hoop dat ik zowel emotionele kleine traantjes  als tranen van het lachen over wangen zie lopen maar vooral doe ik mijn best om jullie een

Ontspannen, nieuwsgierig en stralend middelpunt te laten zijn op een dag die niemand ooit meer zal vergeten.